Whitepaper

IS MIJN BEDRIJF
WEL IN
CONTROL ?

IS MIJN BEDRIJF
WEL IN
CONTROL ?

IS MIJN BEDRIJF
WEL IN
CONTROL ?

Slider

Whitepaper: hoe creëer je waarde uit data?

In dit tijdperk draait alles om data. Met deze waardevolle kennis kun je namelijk richting geven aan de ontwikkeling van je bedrijf.
Maar: hoe creëer je nou waarde uit die data? Dat is precies waar de whitepaper over gaat.

Als ondernemer wil je continu weten hoe het met je bedrijf gaat. Vooral als je groeit, verlies je gemakkelijk het overzicht. Je moet van anderen horen hoe de onderneming ervoor staat. Dat kan ongemakkelijk voelen, want klopt de informatie die je krijgt wel?

Onjuiste informatie kan je op het verkeerde been zetten bij het maken van belangrijke keuzes. Ook voor het maken van strategische keuzes is goede informatie onontbeerlijk.

We vertellen je in onze whitepaper graag meer over de oplossing, Business Intelligence, en geven je een goed beeld van de mogelijkheden die dit jou kan bieden.

Ontvang onze whitepaper

* indicates required

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u de whitepaper per omgaande op het door u opgegeven e-mailadres.

Mocht u de whitepaper niet ontvangen hebben, dan is deze wellicht in uw spambox terecht gekomen. Zo niet, neemt u dan contact met ons op via info@twine.nl of
via 085-0685610.

‘IN CONTROL’ MET ONZE BUSINESS CONTROL EN BUSINESS INTELLIGENCE

Wij bieden ‘Business control uitbesteed’ aan. Onze inzet kunt u helemaal afstemmen op uw behoeften en de omvang van uw bedrijf.
Wij hebben ervaring met veel typen bedrijven: handel, productie, dienstverlening en not-for-profit. Daardoor hebben wij goed inzicht in de IT,  de bedrijfsprocessen en de financiële processen van verschillende organisaties.
AO/IB zijn volledig verweven met IT. De betrouwbaarheid van procesinformatie en financiële informatie is afhankelijk van de betrouwbaarheid van het informatiesysteem.
Onze kracht ligt in de combinatie van veel ervaring in de accountancy en de actuele kennis van IT.