Ons team

IS MIJN BEDRIJF
WEL IN
CONTROL ?

Slider

Evert Brouwer RA Emita
Partner

evert@twine.nl
06 - 53 12 64 73

“Jarenlang zag ik veel bedrijven van binnen. Daarbij werd het mij steeds duidelijker: de data uit IT-processen in organisaties bevatten een schat aan waarde, waarmee in de praktijk vaak maar weinig wordt gedaan. Die waarde wordt optimaal benut door een slim management dashboard in te richten en samen te analyseren wat de uitkomsten daarvan betekenen voor de toekomst van de organisatie.”

Maarten van Duijn MSc RA
Partner

maarten@twine.nl
06 - 46 38 54 22

“Als klein kind trok ik alle laadjes open en wilde ik alles weten. Nog steeds wil ik alles van mijn klanten weten en zet ik mijn nieuwsgierigheid in als accountant. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Hoe kan ik ondernemers helpen te reageren op veranderingen? Hoe kunnen we nieuwe technologieën inzetten in het (financiële) proces van onze klanten? Elke dag proberen het net weer even slimmer te doen is wat mij drijft.”

Twan Greeve
Data-analist

twan@twine.nl
06 – 31 75 01 25

“Ik vind het altijd weer uitdagend om gegevens te vertalen naar informatie die organisaties verder helpt; informatie die daarmee waarde toevoegt aan de besluitvormingsprocessen. Gedegen kennis van Power BI en QlikView, een gezonde portie analytisch vermogen en de nodige creativiteit zijn belangrijke ingrediënten voor een krachtig dashboard. Daarbij staat uiteraard altijd bovenaan: goed luisteren naar wat de klant aangeeft.”

Jeffrey de Groot
Consultant

jeffrey@twine.nl
06 – 17 04 87 26

''Cijfers, data en grafieken: daarin ben ik geïnteresseerd. Ik vind het daarom ook een grote uitdaging om met data een toegevoegde waarde te creëren waarmee wij de klant verder kunnen helpen. Vaak heeft de klant namelijk al data in bezit, maar doet er meestal niets mee. Daarbij is het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant en op basis daarvan een volledig dashboard op maat te ontwikkelen.''

Klaas Otte
Data-analist

klaas@twine.nl
06 – 46 08 52 72

“De toegevoegde waarde zit voor mijn klanten in het kruispunt van kennis, ervaring en mijn persoonlijkheid. Ik vind het belangrijk dat ik klanten kan bedienen in deze veranderende wereld met actuele en accurate kennis. Door mijn ervaring kan ik nieuwe situaties snel analyseren en interpreteren en oplossingen vinden. Persoonlijk vind ik het belangrijk om het verhaal achter de cijfers te zien, want achter cijfers zit altijd een persoonlijk verhaal.”